Zoektips

Uit SchuldhulpHulp
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Deze wiki bestaat inmiddels uit meer dan 250pagina's. Om het je makkelijk te maken hebben we op de beginpagina een aantal thema's opgesomd om je een makkelijke ingang te geven. Staat dat wat je zoekt er niet tussen dan zul je moeten gaan zoeken. Op deze pagina staan zoektips om je snel op weg te helpen. Hieronder een paar zoektips:


1: Maak gebruik van een korte zoekterm
Wil je bijvoorbeeld weten hoe je een administratie van een boedel moet opzetten en op 'boedelbeheer' zoekt dan krijg je 0 resultaten. Zoek je op boedel dan krijg je alle pagina's met het woord "boedel" erin of in dit geval direct de pagina die uitlegt wat 'boedel' betekent.

2: Maak gebruik van* rond je zoekterm
Je bent nog steeds op zoek naar de term boedelbeheer en krijgt dus niet het gewenste resultaat. Door een sterretje achter boedel te zetten (zo dus: ' boedel*) krijg je een overzicht van alle pagina's te zien waarin de woorden staan die beginnen met 'boedel'. 

3: Verfijn je zoekopdracht als je teveel resultaten hebt
Levert je zoekterm teveel resultaten op maak dan de zoekterm langer. Dat maakt de kans op het juiste resultaat wel kleiner maar voorkomt een ellenlange pagina met zoekresultaten.

4: het gebruik van kleine en hoofdletters bij het zoeken
Of je een zoekterm met kleine of met hoofdletters gebruikt maakt niet uit. Zowel de zoekterm 'Boedel' als 'boedel' levert dezelfde resultaten op.