Parlevliet en Schudde Curatele en Bewind

Uit SchuldhulpHulp
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Parlevliet en Schudde.png

Missie en visie

Ik ben erop gericht om mensen de juiste bescherming en/of financiële zorg te geven.

Door mijn jarenlange (38 jaar) ervaring in de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische stoornis en/of een verslavingsprobleem en het bewindvoerderschap sinds 10 jaar hoop ik deze missie waar te kunnen maken.

Klanten willen mij kunnen vertrouwen. Daarom vind ik inlevingsvermogen in hun situatie en goed persoonlijk contact belangrijk. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een frisse, oplossingsgerichte en open aanpak.

Klanten kunnen online hun financiën en administratie inzien en voor vragen ben ik 4,5 dag per week bereikbaar via whatsapp, sms, mail en telefoon.


Curatele

Een curator behartigt de belangen van mensen die door ziekte en/of beperking (langdurig) niet in staat zijn hun persoonlijke en financiële belangen zelf te behartigen. De curator neemt, zoveel mogelijk in samenspraak, beslissingen in het belang van de onder curatele gestelde.


Bewindvoering

Een bewindvoerder beheert (een deel van) het vermogen van degene die door de rechter onder bewind is gesteld. De bewindvoerder regelt alle financiële zaken en neemt de administratie over. Als er schulden zijn worden er regelingen getroffen met de schuldeisers of wordt er een schuldhulptraject aangevraagd.


Informatie

Voor uitgebreide informatie en/of aanmelding kunt u contact met mij opnemen. Een kennismakingsgesprek is kosteloos.


Contact
Parlevliet en Schudde Curatele en Bewind

Buitensluisstraat 55 2225 AJ Katwijk 0718889708 / 06-57397868

schudde@pscb.nl