Bevestigingsmail sturen aan kandidaat

Uit SchuldhulpHulp
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Onderstaande mail sturen aan kandidaat na aanmelding voor cursus en aanvraag VOG:


Hallo ....,

Naar aanleiding van je aanmelding heb ik je aangemeld als kandidaat hulpverlener bij Schuldhulpmaatje Nederland en een digitale VOG aanvraag klaar gezet. Als het goed is ontvang je of heb je inmiddels de mails hiervoor ontvangen. De stappen tot aan de definitieve kandidering als hulpverlener zijn de volgende:

1) Gratis Verklaring Omtrent Gedrag aanvragen - hiervoor ontvang je een mail van de dienst Justis. Mocht ondanks alles worden gevraagd om hiervoor te betalen mij graag contacten en zeker niet betalen,

2) Van Schuldhulpmaatje Nederland ontvang je een email met inloggegevens voor ons opleidingsportaal. Hier staan een aantal video-instructies klaar die je voor de driedaagse opleiding gevolgd dient te hebben,

3) Ik heb je aangemeld voor de opleiding. De opleidingsdata zijn: 21/9, 5/10 en 19/10.

4) Daarna is het opleiding volgen waarna Bernard en Fred een afspraak maken om meer in detail in te gaan op de werkwijze van Grip hier in Katwijk e.o. Dan dienen we ook de overige formaliteiten zoals contract, VOG check en presentielijst van je te krijgen. In de tussentijd zul je weinig van ons vernemen anders dan de maandelijkse Nieuwsbrief etc.

Dat was het wat ons betreft. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd met Fred of Bernard contact opnemen. Onze telefoonnummers zijn: (06) 55795137 resp. (06) 29041267.

Groeten,


Bernard Judels & Fred Heemskerk