Zoeken op de kennisbank

Rechtsboven is een zoekvenster waar je op willekeurige worden of onderwerpen kunt zoeken. Hieronder leggen we de zoekfunctie in het kort uit.

Uitleg zoeken

Kun je een onderwerp niet vinden, gebruik dan een * achter het zoekwoord (bijvoorbeeld Betaling* in plaats van Betaling) dan krijg je meer pagina's te zien zoals Betalingsregeling.

Zoeken

1. Ga naar het gewenste (hoofd)onderwerp beneden op de Hoofdpagina en klik hierop. Zoek dan verder op de Indexpagina met blauwe (sub)onderwerpen.
2. Typ je zoekwoord(en) in het 'door'zoekvenster rechtsboven en zoek. Klik op het beste zoekresultaat en zoek verder in de blauwe (sub)onderwerpen.
N.B.: Als niet meteen duidelijk is welk (sub)onderwerp je nodig hebt of, zoek dan op die pagina verder naar de juiste plaats met Ctrl+F. Er verschijnt dan linksonder of rechtsboven een venster 'Zoeken op pagina'. Typ hierin je zoekwoord en je komt meteen in de juiste tekst. Kom je niet meteen op de juiste plaats en zijn er meer vindplaatsen voor het zoekwoord, zoek dan verder met de pijlen 'omhoog' of 'omlaag', die rechts naast dit zoekvenster staan.
Een voorbeeld:
Stel je zoekt naar Mantelzorg in Zoetermeer:

1. Ga in de linker kolom naar Lokale Pagina's en klik op Zoetermeer.
2. Je krijgt de volgende indexpagina.
3. Typ Ctrl+F en vul in het zoekvenster rechtsboven 'mantelzorg' in.
4. De eerste 'hit' met kleurmarkering vind je helemaal onderaan de indexpagina. Ga je met de pijlen naast het zoekvenster rechtsboven naar beneden, dan komen in kleur de volgende 'hits'.