SchuldhulpHulp:GripCafé

Uit SchuldhulpHulp
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
We hadden gehoopt dat door de coronaversoepelingen we in juli een Gripcafé konden organiseren. Omdat dat niet lukte 😢 en we jullie toch een beetje het Gripcafé-gevoel te geven hebben we het volgende uitgebroed.....

De eerste €17,50 betaalt Grip

Het idee is simpel. Als je gaat borrelen bij KeyWest (Boulevard Zeezijde) krijg je een tegoedbon van € 17,50 die je kunt gebruiken voor een hap en een een drank. Samen met je partner, vrienden, kinderen of collega begeleiders. Het maakt niet uit. De eerste € 17,50 betalen wij. Gewoon als een bedankje voor je inzet.

Hoe werkt het?

Nog simpeler. Bij Key West ligt voor iedereen een tegoedbon. Als je aan de bediening doorgeeft dat je van Grip bent en je naam opgeeft krijg je een tegoedbon uitgereikt voor de eerste € 17,50 waarmee je dan kunt afrekenen (mocht je meer uitgeven dan zul je - helaas- zelf de wallet moeten trekken). Kom je met een collega begeleider dan krijg je elk een tegoedbon want voor iedere begeleider ligt er een bon.


We hebben het makkelijk gehouden en hopen dat je een heerlijk middag of avond hebt bij Key West (een foto in de groepsapp is wellicht leuk 🏖 maar is zeker geen verplichting)


Deze actie loopt van maandag 5 juli tot 30 augustus en mogelijk dat we kort daarna wel weer een vertrouwd Gripcafé kunnen houden.We wensen je een mooie zomer met mooi 🔆 weer in een relaxte sfeer,Aad, Piet, Leo, Fransien, Gijs, Korneel, Bernard, Fred en Dick Jan

Logo-kw.jpg